Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دولتی‌مهر، روز چهارشنبه در جلسه کارگروه بلایای جوی و توفان افزود: این سیستم با استفاده از اعتبارات ملی اجرا و نصب شده و مهر امسال با حضور وزیر راه و شهرسازی به صورت ویدیوکنفرانس مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با اشاره به اقدامات این اداره کل برای توسعه و تجهیز ایستگاه های هواشناسی در سطح استان، اظهار داشت: در ۳ ماه نخست امسال ۲ ایستگاه هواشناسی خودکار در شهرهای آذرشهر و هوراند به شبکه هواشناسی استان اضافه شد تا از اطلاعات آن برای پایش اطلاعات هواشناسی منطقه در مراکز تحقیقاتی و پیش بینی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با اشاره به ارتقای ایستگاه خسروشاه به تنها ایستگاه تمام خودکار و اتوماتیک کشور، گفت: در این ایستگاه بیش از ۱۵ سنسور نصب شده و پایش اطلاعات هواشناسی را انجام می دهند.

دولتی مهر، ادامه داد: در نیمه اول امسال ۱۱ ایستگاه باران سنجی خودکار خریداری و جانمایی آن ها انجام شده که با تامین اعتبار مورد نیاز برای پایش اطلاعات بارش در محل های مشخص شده نصب می شوند.

وی با اشاره به بازسازی و تجهیز تعدادی از ایستگاه های سطح استان، یادآوری کرد: خرید و نصب ایستگاه خودکار سینوپتیک، ایستگاه خودکار اقلیم شناسی و باران سنجی خودکار در بخش هواشناسی، طراحی، توسعه و عملیاتی کردن سامانه پیش بینی و هشدار سیل در حوزه های آبریزی منتهی به استان در حوزه آب و مدل سازی عددی پیش بینی آلودگی هوا در کلانشهر تبریز در حوزه محیط زیست از برنامه های آتی این کارگروه است که به مدیریت بحران استانداری ارسال شده است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در صورت تامین اعتبار، این طرح ها در سال ۱۴۰۰ اجرا می شود، گفت: در راستای توسعه ایستگاه های هواشناسی تلاش می شود تا آخر مهر ایستگاه هادی شهر راه اندازی شود.

دولتی مهر، با اشاره به اینکه این ایستگاه به صورت خودکار بوده و مقدمات راه اندازی آن برای پایش اطلاعات هواشناسی انجام شده است، افزود: شمال استان و منطقه خداآفرین فاقد ایستگاه هواشناسی بوده و راه اندازی ایستگاه هواشناسی در این منطقه ضروری است.

وی اظهار داشت: پیگیری لازم برای راه اندازی ایستگاه در این منطقه انجام و موافقت اولیه اخذ شده که در صورت تامین اعتبار از محل اعتبارات ملی این ایستگاه تا پایان سال ۹۹ راه اندازی می شود.

وی خواستار استفاده از اطلاعات دوربین های نظارتی راهداری و حمل و نقل استان برای پایش اطلاعات هواشناسی در سطح استان شد.  

برچسب‌ها آذربایجان شرقی بلایای طبیعی فرودگاه بین‌ المللی شهید مدنی سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی بلایای طبیعی فرودگاه بین المللی شهید مدنی سازمان هواشناسی آذربایجان شرقی بلایای طبیعی فرودگاه بین المللی شهید مدنی سازمان هواشناسی اخبار کنکور پایش اطلاعات هواشناسی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ باران تا شنبه در آذربایجان‌غربی تداوم دارد

اردلان محمدپور رئیس اداره هواشناسی مهاباد گفت: سامانه بارشی که از ۲ روز قبل وارد منطقه شده بود، تقویت شده و با خود افزایش ابر، رگبار باران بهار و رعد و برق را به همراه دارد و فعالیت آن تا روز شنبه هفته آینده تداوم دارد.

وی اضافه کرد: با توجه رگباری‌بودن بارش‌ها در برخی مناطق احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر نیز وجود دارد با فعالیت این سامانه بارشی در منطقه دمای هوای ۴ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا کرده و در برخی مناطق احتمال بارش تگرگ نیز وجود دارد.

رئیس اداره هواشناسی مهاباد با اشاره بارش باران در برخی مناطق استان در شبانه روز گذشته نیز ادامه داد: طی این مدت بیشترین بارش استان در خوی ۱۶.۶ میلی‌متر، چایپاره ۸.۳ میلی‌متر، تکاب ۵ میلی‌متر، اشنویه ۴.۳ میلی‌متر، پیرانشهر ۳.۴ میلی‌متر، چالدران ۳ میلی‌متر، مهاباد ۱.۳ میلی‌متر، نقده، تکاب و سردشت نیز کمتر از یک میلی‌متر گزارش شده است.

وی گفت: در شبانه‌روز گذشته پلدشت با حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتی‌گراد، گرمترین و چالدران با حداقل دمای ۸ درجه سانتی‌گراد سردترین شهر‌های آذربایجان‌غربی بود؛ در این مدت دمای هوا در مهاباد بین ۱۳ و ۲۰ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

ایستگاه هواشناسی مهاباد در سال ۱۳۳۵ به عنوان ایستگاه باران‌سنجی راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۶۴ به ایستگاه سینوپتیک (اصلی) ارتقا یافت و در طول شبانه روز (هر ساعت یک بار) تغییرات هواشناسی در آن اندازه‌گیری و ثبت می‌شود.

شهرستان مهاباد علاوه این ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، دارای ۷ ایستگاه باران سنجی است.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • سامانه جدید بارشی در زنجان فعال می‌شود
  • بازگشت پرواز تهران - خرم آباد
  • سیستان بارانی شد
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • بارش‌ باران تا شنبه در آذربایجان‌غربی تداوم دارد
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند